Vilanova Geltru clínica
Inici  |  Tractaments  |  Acupuntura Facial  |  Contacti'ns  |  FAQS  |  Preu  |  Articles  |  Llocs d'interèsCastellanoEnglish

Acupuntura i reflexologia per a la salut - a Vilanova i la Geltrú, Sitges, Garraf, Barcelona

arbre

L'acupuntura és l'antic art de curació mitjançant la punció amb agulles molt primes en punts específics del cos per afavorir la capacitat d'aquest per guarir-se a si mateix. Part integral d'aquest guariment reposa en el concepte Qi - Qi que podem definir com a "energia vital". Si el Qi del cos està desequilibrat es poden generar problemes de salut i / o dolor. Qi i l'acupunturaQi i l'acupunturaMitjançant la inserció d'agulles fines en els canals de Qi, l'acupuntura estimula la resposta de curació del propi cos i ajuda a restablir-ne el seu equilibri natural. L'acupuntura i la medecina tradicional xinesa es basen en una filosofia holística de la salut i el benestar, és a dir, que el cos, la ment i l'esperit es tractan com un de sol. L'acupuntura s'utilitza amb èxit en el tractament de malalties i diversos problemes de salut, entre els quals s'hi inclouen: l'estrès, l'ansietat, la depressió, els mals de cap, les migranyes, el mal de esquena / coll, l'artritis, la infertilitat masculina, i la fertilitat femenina.

 

Juliana Driscoll es va formar en el College of Integrative Acupuncture a Galway, Irlanda, i a la Universitat de Medicina Xinesa de Beijing, a la Xina, seguint els criteris tradicionals dels metges xinesos, basats en utilitzar els Cinc Elements i les teories del Principi Vuit per a la diagnosi i el tractament de les malalties. Na Juliana pràctica l'acupuntura corporal i auricular, les ventoses, la moxibustió i l'acupuntura estètica facial. Juliana és també reflexòloga y massatgista terapèutica qualificada i pràctica la reflexologia, el massatge holístic i l'hindú per al cap.

 

Na pràctica l'acupuntura i la reflexologia a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Amb el reconeixement i el suport de d'assegurances mèdiques com a teràpia alternativa. Juliana pràctica l'acupuntura i l'acupuntura estètica facial a Vilanova i la Geltrú, Barcelona.

Juliana Driscoll Acupuntura Vilanova
Rambla de Salvador Samà, 39, Despatx 3-1,
Vilanova i la Geltrú, 08800 Barcelona. telf: 625377518

Cerca'ns a Google+