Vilanova Geltru clínica
Inici  |  Tractaments  |  Acupuntura Facial  |  Contacti'ns  |  FAQS  |  Preu  |  Articles  |  Llocs d'interèsCastellanoEnglish

FAQS sobre els tractaments d'acupuntura i la cita

mal

L'acupuntura fa mal?
Què passa si tinc por a les agulles?
És segura l'acupuntura?
Quant temps dura una sessió?
Quant tractament és necessari?
L'acupuntura tracta la fertilitat femenina?
L'acupuntura tracta la infertilitat masculina?
Pot l'acupuntura tractar l'estrès, l'ansietat, la depressió?
Pot l'acupuntura tractar el mal d'esquena?
Pot l'acupuntura tractar els mals de cap / migranyes?
Pot l'acupuntura ajudar amb l'artritis?
Aquí, pot veure una sessió d'acupuntura

L'acupuntura fa mal?

Generalment, no, l'experiència resulta relativament indolora. Les agulles són petites i sòlides com un cabell fi, i no estan foradades com les agulles emprades pels metges.. Les agulles d'acupuntura no estan dissenyades per tallar la pell, són extremadament fines, és com si es poguessin colar a traves dels espais entre les cél·lules. La sensació de les agulles varia d'un punt del cos a un altre, però també d'una persona a una altra.

Què passa si tinc por a les agulles?

Això és del tot comprensible. La major part de les persones estem acostumats a les agulles hipodèrmiques buides de la medicina occidental. Les agulles d'acupuntura són molt més fines i sòlides que només es claven superficialment, Moltes persones fins i tot els que patien al principi per les agulles, s'adormen durant el tractament i reemplacen l'ansietat inicial per sensacions de relaxació i alegria.

És segura l'acupuntura?

Les agulles emprades en acupuntura estan esterilitzades i són d'un sol ús, motiu pel qual no hi ha risc d'infecció.

Quant temps dura una sessió?

Generalment la primera visita inicial és d'una hora i mitja, mentre que les de seguiment solen ser d'una hora.

Quant tractament és necessari?

No hi ha ni dos condicions ni dues persones que responguin exactament igual. El curs del tractament depèn de l'afecció, la gravetat i la durada de la condició. Algunes condicions milloren amb una o unes poques visites; d'altres tractaments requereixen més visites durant un període de temps més llarg. Els tractaments de l'acupuntura tenen un efecte acumulatiu. És necessari rebre tractament regular i freqüent per tal de proporcionar millora dels problemes a llarg termini.

L'acupuntura tracta la fertilitat femenina?

Sí, l'acupuntura és un tractament eficaç per a la fertilitat femenina, quan s'usa sol o en combinació amb IIU o FIV. Un estudi publicat a la revista British Medical Journal ha demostrat que quan l'acupuntura es combina amb la FIV milloren les taxes d'embaràs i d'embaràs a terme. Quan és possible, el millor és començar el tractament d'acupuntura per a la fertilitat abans d'intentar concebre o sotmetre's a IIU o FIV. Això es deu al fet que els estudis demostren que es tarda uns 90 dies per influir en els canvis en el cicle menstrual de la dona, tals com la millora de l'ovulació i el revestiment de l' úter, la regulació de les hormones, la regulació de qualsevol problema amb el cicle actual. No obstant, la majoria de les dones no descobreixen els beneficis de l'acupuntura per a la fertilitat fins que ja han començat a tractar de concebre o han iniciat tractaments occidentals de fertilitat. En aquests casos, lo millor és començar el tractament tan aviat como sigui possible. Mai és massa tard per començar a usar l'acupuntura per a millorar la seva fertilitat . Un exemple d'això és que senzillament rebent un tractament immediatament abans o després de la transferència d'embrions FIV pot augmentar les seves possibilitats d'èxit de 12-14%. L'acupuntura és una forma efectiva de reduir l' estrès i equilibrar els sistemes que l'estrès afecta. L'acupuntura allibera endorfines i serotonina, que tenen un efecte calmant en el cos. Aquestes substàncies disminueixen els símptomes físics de l'estrès mitjançant la reducció de la freqüència cardíaca, disminució de la pressió sanguínia i relaxació dels músculs. L'acupuntura de la infertilitat també millora la circulació de la sang per tot el cos que oxigena els teixits i cicles sense cortisol ni d'altres productes químics perjudicials. Més important encara, l'acupuntura s'ha demostrat que reequilibra el sistema nerviós simpàtic i el sistema endocrí, regulant les hormones reproductives que l'estrès afecta negativament.

L'acupuntura tracta la infertilitat masculina?

Sí, l'acupuntura es pot utilitzar per tractar la infertilitat masculina. Els factors masculins representen aproximadament el 40% dels problemes de fertilitat, i els estudis han demostrat que l'acupuntura pot millorar significativament tant el comptatge d'espermatozoos i la seva qualitat en els homes amb infertilitat de causa desconeguda.

Pot l'acupuntura tractar l'estrès, l'ansietat, la depressió?

Sí, l'acupuntura s'utilitza freqüentment per ajudar a tractar l'estrès, l'ansietat o la depressió. La medecina xinesa és una forma efectiva de reduir l'estrès i equilibrar els sistemes que l'estrès afecta. L'acupuntura allibera endorfines i serotonina que tenen un efecte calmant en el cos. Aquestes substàncies disminueixen els símptomes físics de l'estrès mitjançant la reducció de la freqüència cardíaca, disminució de la pressió sanguínia i relaxació dels músculs. Els estudis han demostrat que l'acupuntura és un tractament beneficiós per a la depressió, però per obtenir millors resultats encoratjo a fer canvis en el seu estil de vida per ajudar-los a equilibrar la seva ment i la circulació de la seva pròpia energia promovent la meditació per aprendre a controlar i relaxar la seva ment. Activitats com el ioga són excel·lents formes d'exercici per ala ment i el cos que poden millorar la capacitat de controlar l'ansietat i la depressió.

Pot l'acupuntura tractar el mal d'esquena?

Sí, l' acupuntura és molt eficaç pel mal d'esquena. El mal d'esquena crònic és un dels problemes mèdics més comuns - fins a un 80% de la població mundial pateix de mal d'esquena en algun moment de les seves vides. Tot i que la majoria dels episodis de mal d'esquena duren menys de dues setmanes, els estudis demostren que les taxes de recurrència poden arribar fins al 50% en els primers mesos després d ela primera aparició. Així com per al mal d'esquena, estudis recents han demostrat que l'acupuntura és eficaç per a una àmplia gamma de dolors com el dolor crònic de lumbars, mal de cap, mal de coll o deguts a la osteoartritis de genoll o maluc.

Pot l'acupuntura tractar els mals de cap / les migranyes?

L'acupuntura és molt eficaç en el tractament de les migranyes i els mals de cap. L'acupuntura pot oferir un important alleujament sense els efectes secundaris que poden causar els medicaments. El seu tractament dependrà d'una sèrie de factors: la ubicació del dolor, el tipus de dolor, i quan apareix (és a dir, de nit, pel matí, després de menjar). Per a la majoria dels malats de migranya / mal de cap,l'acupuntura juntament amb canvis de dieta i d'estil de vida, pot eliminar completament els dolors.

Pot l'acupuntura ajudar amb l'artritis?

Sí, l'acupuntura és un tractament molt efectiu per a l'artritis. L'acupuntura tracta el dolor i la inflamació associats amb els diferents tipus d'artritis, i ajuda a millora de la salut general de la persona.

Inici    Tractaments    Acupuntura Facial    Contacti'ns    FAQS    Preu    Articles    Llocs d'interès

Juliana Driscoll Acupuntura Vilanova
Rambla de Salvador Samà, 39, Despatx 3-1,
Vilanova i la Geltrú, 08800 Barcelona. telf: 625377518

Cerca'ns a Google+